Cestujeme po sveteLetecká doprava

Jedna nová a jedna obnovená linka Ryanair z Košíc

Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair pred pár dňami oznámila, že v letnom letovom poriadku začne prevádzkovať novú linku z Košíc do Varšavy a obnoví pozastavenú linku z Košíc do Prahy.

Írsky low cost prepravca Ryanair spustí od 30. marca 2021 novú leteckú linku z Košíc do Varšavy. Zároveň tiež obnoví pozastavenú priamu linku z Košíc do Prahy. Obe linky budú prevádzkované trikrát týždenne počas trvania letného letového poriadku, teda do októbra 2021.

„S radosťou oznamujeme spustenie novej linky z Košíc do Varšavy, ako aj obnovenie linky z Košíc Prahy. V oboch prípadoch pôjde o tri lety týždenne od 30. marca 2021 do októbra 2021 ako súčasť nášho slovenského letového poriadku na leto 2021,“ uviedol Jason McGuiness, komerčný riaditeľ spoločnosti Ryanair.


LACNÉ LETENKY TERAZ CEZ BOOKING.COM

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET