Cestujeme po sveteLetecká doprava

Jedna nová a jedna obnovená linka Ryanair z Košíc

Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair pred pár dňami oznámila, že v letnom letovom poriadku začne prevádzkovať novú linku z Košíc do Varšavy a obnoví pozastavenú linku z Košíc do Prahy.

Írsky low cost prepravca Ryanair spustí od 30. marca 2021 novú leteckú linku z Košíc do Varšavy. Zároveň tiež obnoví pozastavenú priamu linku z Košíc do Prahy. Obe linky budú prevádzkované trikrát týždenne počas trvania letného letového poriadku, teda do októbra 2021.

„S radosťou oznamujeme spustenie novej linky z Košíc do Varšavy, ako aj obnovenie linky z Košíc Prahy. V oboch prípadoch pôjde o tri lety týždenne od 30. marca 2021 do októbra 2021 ako súčasť nášho slovenského letového poriadku na leto 2021,“ uviedol Jason McGuiness, komerčný riaditeľ spoločnosti Ryanair.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE