Tlačové správy

TS: Najromantickejší hotel v Európe je na Slovensku

Člen asociácie Historické Hotely Slovenska hotel Château Béla ***** sa stal víťazom kategórie “Najromantickejší historický hotel v Európe”. O tomto obrovskom úspechu pre hotel a slovenskú asociáciu rozhodla prestížna organizácia Historic Hotels of Europe so sídlom v Paríži na svojom výročnom zasadnutí v írskom Dubline 9. októbra 2012. Hotel Chateau Béla získal toto ocenenie spomedzi 700 hotelov z 22 krajín Európy.

Majiteľka hotela, grófka Ilona Gräfin von Krockow, povedala “Hotel Château Belá je vďačný a zároveň hrdý na toto prestížne ocenenie od Historic hotels of Europe. Je to uznanie a ohodnotenie exluzívneho a sofistikovaného zážitku z histórie a skutočne krásneho romantického prostredia nášho hotela.“

Historické Hotely Slovenska združujú tie najkvalitnejšie zariadenia svojho druhu na Slovensku, čoho dôkazom je aj fakt, že získali najviac nominácií na celkový počet členov v európskom porovnaní.

Nominácie slovenských hotelov boli v kategóriách:

Prezidentka asociácie Daniela Gloss Miháliková sa o európskom úspechu vyjadrila: “Cieľom našej asociácie je ukázať, že kvalitou patríme k špičke v Európe. Som veľmi rada, že vytvárame pozitívny imidž Slovenska ako zážitkovej krajiny s históriou, ktorá má čo ponúknuť. ”

***
Historické Hotely Slovenska boli založené v septembri 2009, jedenástimi členmi sú Chateau Béla (Belá), Hotel Bankov (Košice), Kaštieľ Péchy – Lovecký Dom a Park (Hermanovce), Kaštieľ Villa Nečas (Žilina), Hotel Sandor Pavillon (Piešťany), Hotel u Leva (Levoča), Hotel Sebastián (Modra), Hotel Amade Chateau (Vrakúň), Hotel Hviezdoslav (Kežmarok), Castel Pension & Restaurant (Mierovo). Asociácia je členom prestížnej Európskej asociácie Historic Hotels of Europe.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE