Letecká dopravaTlačové správy

TS: Pripravované lety z Popradu takmer vypredané

Budúci týždeň budú prvýkrát v prevádzke nové pravidelné linky letiska Poprad-Tatry a už teraz sú decembrové lety hlavne v období sviatkov takmer vypredané. „Spojenia z a do Londýna, Dublinu a Manchesteru sa stretli s obrovským pozitívnym ohlasom,“ hovorí Ivana Herkeľová, riaditeľka letiska. Na niektoré termíny prepravca zvažuje i prídavné chartrové lety, aby uspokojil záujem cestujúcich na nových linkách, ktoré ožijú prvého decembra.

„Spustenie nových liniek pomôže výrazne turizmu v Tatrách, pretože sme dlho registrovali i záujem Britov spoznávať naše veľhory,“ dodáva riaditeľka letiska. Tí boli zvyknutí na spojenie z Londýna už v minulosti. Jednoduchšie cestovanie budú mať aj tí, ktorí idú do Británie, či Írska za prácou, alebo nákupmi na blížiace sa sviatky. „Pokiaľ bude záujem kontinuálne tak silný, ako teraz, tak určite budeme rokovať s Danube Wings o rozšírení liniek,“ hovorí Ivana Herkeľová, ktorá riadi letisko v Poprade. Spojenie z a do Londýna je každý utotok, štvrtok a nedeľu. Manchester sa lieta každý utorok a štvrtok. Spojenie do Dublinu bude realitou každú sobotu. Prepravu zabezpečuje spoločnosť Danube Wings 162-miestnym Boeingom prenajatým aj s posádkou od Českých Aerolínií. Preprava barožiny do 15 kíl je v cene letenky. Novinkou je aj preprava lyží s palicami, alebo snowboardu bezplatne na všetkých linkách. To pomôže v rozhodovaní tým, ktorí zvažujú priletieť do Tatier za lyžovačkou.

Na Cestujeme po svete si môžete zarezervovať lacné letenky do rôznych destinácií v Európe a vo svete.

Medzinárodné letisko Poprad-Tatry je pravidelnými linkami spojené s Bratislavou, Bolognou, Bazilejom, Bruselom a Varšavou. Od 1. decembra k nim pribudne spomenutý Londýn, Manchester a Dublin.

Zdroj: Pripravované lety z Popradu takmer vypredané


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET