Cestujeme po sveteLetecká doprava

Ryanair spúšťa prestupné lety z Bratislavy

Low cost letecká spoločnosť Ryanair prináša cestujúcim z Bratislavy možnosť zarezervovať si prestupné lety cez talianske Miláno do štyroch nových destinácií: talianskych miest Cagliari a Catania, portugalského Porta a španielskej Valencie. Oba lety budú na jednej rezervácii a batožinu spoločnosť Ryanair prepraví až do cieľovej destinácie.

Nové prestupné lety cez talianske letisko Miláno-Bergamo prináša cestujúcim z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave možnosť cestovať do štyroch nových destinácií. Novinka v rámci programu spoločnosti Ryanair „Always Getting Better“ so sebou prináša nasledujúce výhody:

  • možnosť zaletieť si z Bratislavy do 4 nových destinácií
  • prestup na nadväzujúci let neverejnou časťou letiska (bez nutnosti absolvovať druhý check-in, vyzdvihnúť a znova si podať batožinu, resp. prejsť cez bezpečnostnú kontrolu)
  • zapísaná batožina bude prepravená až do cieľovej destinácie
  • oba nadväzujúce lety budú na jednej rezervácii/letenke

V čase písania tohto článku boli pri Porte, Valencii a Catanii dostupné iba prestupné spiatočné lety do konca októbra 2017. Poslali sme preto do spoločnosti Ryanair otázku a čakáme na vyjadrenie.

„Ryanair s potešením rozširuje svoju sieť prestupných spojení cez letisko Miláno-Bergamo a pridáva ďalších 25 liniek, vrátane destinácie Bratislava. Cestujúci na týchto linkách budú môcť v Miláne-Bergame pohodlne prestupovať cez neverejnú časť letiska bez toho, aby sa dostali do verejnej časti. Ich batožina bude zároveň prepravená až do cieľovej destinácie,“ vysvetlil obchodný riaditeľ Ryanairu David O’Brien.

Služba prestupných letov, ktorú spoločnosť Ryanair spustila v rámci svojho programu zlepšovania služieb „Always Getting Better“, je v súčasnosti dostupná na 50 linkách z talianskeho letiska Miláno-Bergamo a ďalších 10 linkách na letisku Fiumicino v Ríme. V najbližších týždňoch a mesiacoch ju spoločnosť plánuje zaviesť aj v ostatných destináciách v rámci svojej siete. Okrem toho letecká spoločnosť Ryanair na svojej webstránke ponúka aj 20 diaľkových letov do Severnej a Južnej Ameriky prostredníctvom partnerskej leteckej spoločnosti Air Europa.

 

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET