Cestujeme po sveteLetecká doprava

Letecké destinácie z Bratislavy v zimnom letovom poriadku 2022/2023

S príchodom zimného letového poriadku na rok 2022/2023 pribudne z bratislavského Letiska M. R. Štefánika niekoľko nových destinácii, ktoré môžete navštíviť, napríklad Dubaj, Rím či turecký Dalaman.

Letecký rok je rozdelený na dve časti, ktoré sa striedajú vždy pri zmene času. V nedeľu 30. októbra 2022 začne na bratislavskom Letisku M. R. Štefánika platiť zimný letový poriadok na rok 2022/2023. Platiť bude až do ďalšej zmeny času, teda do 25. marca 2023.

Nájdite si lacné letenky kamkoľvek na svete s Pelikán.sk.

Ak by ste si chceli počas chladných zimných mesiacov zaletieť za teplom, z Bratislavy budete môcť využiť priame letecké spojenie do Dubaja (Smartwings, streda a nedeľa), do tureckého letoviska Dalaman (Ryanair, sobota), na španielsky ostrov Lanzarote (Ryanair, utorok a sobota), či na obľúbenú Maltu (Ryanair, piatok a nedeľa). Vo výbere exotických destinácií zostáva aj egyptská Hurghada, do ktorej vás odvezie letecká spoločnosť Air Cairo, a to v utorok a piatok.

Za poznaním môžete navštíviť talianske mestá Rím (Ryanair, piatok a nedeľa) a Miláno-Bergamo, severomacedónske Skopje, bulharské hlavné mesto Sofia, či grécky Solún. Ak vás láka sever Európy, v ponuke nízkonákladových leteckých spoločností Ryanair a Wizz Air nájdete priame lety do Londýna a Dublinu, ale aj do Edinburghu, Leedsu, Manchesteru a Kodane. Ryanair navyše prepojí Bratislavu aj s holandským Eindhovenom a belgickým Bruselom.

Charterové letecké spoločnosti budú z Bratislavy okrem iného zabezpečovať lety do exotických destinácií Zanzibar, Omán či Kapverdské ostrovy.

Kompletnú ponuku leteckých spojení z bratislavského letiska nájdete v zimnom letovom poriadku na rok 2022/2023 priamo na stránke letiska.


KÚPTE SI TÚTO SKVELÚ KNIŽKU NA MARTINUS.SK

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE