Cestujeme po SlovenskuVideo

Living the life v Bratislave

Living the life - Bratislavský región

Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism začiatkom augusta zverejnila svoju predstavu „adrenalínového“ života v Bratislave. Vo videu, ktoré je vlastne videoklipom k pesničke „Living the life“ rappera Miša Bieleho je Bratislava a celý Bratislavský región vykreslená ako mladá pulzujúca destinácia, imponujúca najmä mladým ľuďom svojimi možnosťami športového i zábavného vyžitia. V dvaapolminútovom klipe vidno kyvadlový zoskok z mosta Lanfranconi, bungee jump zo starého opusteného komína, rafting a surfing na Čunovskom kanáli alebo wakeboarding na Zlatých pieskoch. Nám osobne sa veľmi páči aj časť venovaná vínu v Bratislavskom regióne. Čo si myslíte vy? Ako by na vás zapôsobila táto Bratislava ak by ste boli zahraniční turisti?


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE