Cestujeme po sveteLetecká dopravaTlačové správy

Prvý rok Wizz Air v Bratislave, nová linka do Sofie

Na piatkovej tlačovej konferencii low cost letecká spoločnosť Wizz Air nielen oslávila prvý rok svojho pôsobenia na bratislavskom letisku, ale taktiež oznámila spustenie novej priamej linky, tentoraz do bulharskej Sofie. Z Bratislavy si tak budete môcť kúpiť lacné letenky do Sofie, keďže na začiatok ich letecká spoločnosť ponúka za historicky najnižšiu cenu 2,99 € (jeden smer, vrátane všetkých povinných poplatkov).

Najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, maďarský Wizz Air, pôsobí na Slovensku od roku 2013, z toho v Bratislave iba posledný rok (spoločnosť začínala prevádzkovaním letov z Košíc). Za rok 2016 prepravila v Bratislave, Košiciach a Poprade viac ako 300 tisíc cestujúcich. K súčasným 10 low cost leteckým spojeniam do 9 destinácií v 7 krajinách od júna 2017 pribudne aj priame letecké spojenie z Bratislavy do Sofie.

Zarezervujte si lacné letenky do Sofie priamo na našej stránke!

S nadšením oslavujeme prvý rok úspešného pôsobenia na letisku v Bratislave. Pre slovenských zákazníkov máme zároveň skvelé správy. Dnes spúšťame prvý let Wizz Air z Bratislavy do Klužu-Napoca a oznamuje už 6. leteckú linku z Bratislavy do Sofie. Od 30. júna môžu turisti aj obchodní cestujúci objavovať hlavné mesto Bulharska vďaka našej najnovšej linke a pohodlnému spojeniu s frekvenciou 4 x týždenne za ceny už od 2,99 €,“ uviedla na tlačovej konferencii v Bratislave Sorina Ritz, komunikačná manažérka Wizz Air. Linka do Sofie sa pridá k už dávnejšie ohláseným novým spojeniam do Varšavy a Tuzly.

Nová linka z Bratislavy do Sofie bude k dispozícii 4x týždenne (pondelok, streda, piatok, nedeľa). Letecká spoločnosť Wizz Air na svojich linkách využíva moderné lietadlá Airbus A320 a A321.

Zdroj: Wizz Air spustí novú linku z Bratislavy do Sofie v Bulharsku


CESTUJTE VLAKOM PO EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET