Cestujeme po svete

Cestovateľský festival BUBO bál 2015 je tu!

Cestovateľský festival BUBO bál 2015

Už onedlho sa v bratislavskej Incheba Expo začne najväčší cestovateľský festival na Slovensku a v Čechách – BUBO Bál 2015. Dvanásty ročník festivalu sa bude tentokrát konať na prelome januára a februára, konkrétne v sobotu 31. januára a v nedeľu 1. februára. Prostredníctvom kvalitných premietaní a skutočných zážitkov prinesie cestovateľský festival BUBO Bál 2015 na Slovensku doslova celý svet. Každý účastník má navyše šancu vyhrať skvelý zájazd na Srí Lanku s Ľubošom Fellnerom ako súkromným sprievodcom.

Cieľovou skupinou cestovateľského festivalu BUBO Bál sú všetci, ktorých naša planéta neprestáva fascinovať. Stretnúť môžete Slovákov, ktorí boli na všetkých kontinentoch, napísali o tom knihy, nafotili neskutočné fotografie a taktiež vedia o navštívených krajinách zaujímavo rozprávať. Témou bude doslova celý svet – Afrika, Amerika, Austrália a Oceánia, Antarktída, Ázia i Európa. Kvôli festivalu priletia do Bratislavy sprievodcovia BUBO z celého sveta a ide o jediné podujatie, na ktorom sa stretnú všetci a vždy.

BUBO Bál je neformálne stretnutie odbornej i laickej verejnosti so skúsenými cestovateľmi, sprievodcami, fotografmi, spisovateľmi, no i veľvyslancami jednotlivých krajín. Pri návšteve festivalu nechajte obleky zavesené v skrini a namiesto nich si oblečte len pohodlné oblečenie.

Počas festivalu BUBO Bál sa môžete tešiť na bezplatné premietania a predstavenia, zaujímavý sprievodný program, bezplatné lekárske poradenstvo, diskusia, či fotografické a kulinárske súťaže. Súčasťou festivalu budú aj unikátne výstavy profesionálnych fotografov a súťažná výstava amatérov.

Každý, kto príde na cestovateľský festival BUBO Bál 2015 môže vyhrať zájazd na Srí Lanku v hodnote 1660 EUR. Ak sa na vás usmeje šťastena, Srí Lankou vás bude sprevádzať sám zakladateľ cestovnej agentúry BUBO Ľuboš Fellner, ktorý vám osobne ošúpe najčerstvejší ananás, predstaví vám BUBO sloníka Džomba, ukáže vám ako rastie čerstvá vanilka a priamo z čajovníka si spoločne natrháte najkvalitnejšie lístky, z ktorých sa vyrába tradične najkvalitnejší cejlónsky čaj.

Zaujíma vás, prečo ísť do Afganistanu? Kde je pól chladu na našej Zemi? Ako teplé je thajské more na konci januára? Ako chutí papája na Srí Lanke? Ktorá reštaurácia na Slovensku varí najlepšiu exotiku? To všetko a mnoho ďalšieho sa dozviete alebo môžete opýtať na cestovateľskom festivale BUBO Bál 2015, ktorého 12. ročník sa bude konať v sobotu a nedeľu od 31. januára do 1. februára na výstavisku Incheba Expo v Bratislave.


CESTUJTE VLAKOM PO EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


AKCIOVÉ LETENKY NA PELIKÁN.SK