Cestujeme po svete

SAIL Amsterdam 2015

Toto úžasné časozberné video zachytáva premávku vo východnom prístave v Amsterdame počas špeciálneho námorného podujatia SAIL Amsterdam. To sa koná každých päť rokov a jeho základnou podstatou je pritiahnuť do Amsterdamu vysoké lode, ktoré si účastníci podujatia následne môžu prezrieť. Podujatie SAIL Amsterdam sa koná každých 5 rokov a jeho posledné vydanie sa konalo v roku 2015.

Námorné podujatie SAIL Amsterdam sa konalo prvýkrát v roku 1975 po názvom „Sail Amsterdam 700“ pri príležitosti 700. výročia založenia Amsterdamu. Úspech podujatia viedol usporiadateľov k jeho opakovanej organizácii, pričom v súčasnosti je podujatie najväčšou bezplatnou námornou prehliadkou na svete a suverénne najväčším verejným podujatím v Holandsku. Okrem výstavných vysokých a stoviek ďalších historických lodí sa podujatia každoročne zúčastňujú aj iné plavidlá (v roku 2000 ich bolo celkovo až 8000). Najbližšie je podujatie SAIL Amsterdam naplánované na rok 2020.


LACNÉ LETENKY TERAZ CEZ BOOKING.COM

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET