Cestujeme po sveteLetecká doprava

Wizz Air spojil Bratislavu s Varšavou a Sofiou

Po dvanástich rokoch má bratislavské Letisko M. R. Štefánika opäť priame letecké spojenie s bulharskou Sofiou, pribudla tiež priama linka do poľskej metropoly Varšava. Obe destinácie bude obsluhovať maďarská spoločnosť Wizz Air, najväčšia low cost letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe. Obe linky spoločnosť Wizz Air slávnostne spustila v piatok 30. júna prostredníctvom svojej komunikačnej manažérky a za účasti bulharskej veľvyslankyne a poľského veľvyslanca na Slovensku, ako aj generálneho riaditeľa Letiska M. R. Štefánika, pána Jozefa Pojedinca. Do Varšavy aj Sofie sa bude lietať štyrikrát týždenne už od 9,99 €.

Spustenie nových leteckých spojení do Sofie a Varšavy prichádza po zavedení priamych liniek spoločnosti Wizz Air do rumunského mesta Kluž-Napoca a do Tuzly v Bosne a Hercegovine (obe marec 2017). Okrem toho Wizz Air zvyšuje frekvenciu na linkách do Kyjeva (Ukrajina) a Skopje (Macedónsko) z dvoch na štyri lety týždenne.

Za prvých šesť mesiacov roka 2017 využilo služby spoločnosti Wizz Air viac ako 50 000 cestujúcich z Letiska Bratislava. Rozšírením svojej siete spojení z Bratislavy na 6 liniek do 6 krajín za jediný rok low cost prepravca Wizz Air potvrdil svoj záväzok ponúkať kvalitné a cenovo dostupné služby pre svojich cestujúcich. Počas roka 2016 zaznamenal Wizz Air medziročný rast o 25 %, pričom cez Bratislavu, Košice a Poprad previezol viac ako 300 000 cestujúcich.

Sorina Ratz, komunikačná manažérka Wizz Air: „Dnes sme opäť rozšírili sieť našich cenovo výhodných spojení z Letiska Bratislava na 6 liniek. Nové spojenia do Sofie a Varšavy so štyrmi frekvenciami týždenne budú skvelou destináciou tak pre obchodných cestujúcich ako aj dovolenkárov a zároveň prehĺbia obojstranný rozvoj cestovného ruchu a turizmu. Tešíme sa na plodnú spoluprácu s Letiskom Bratislava a pozývame všetkých cestujúcich, aby vyskúšali najnižšie ceny leteniek, jednoduchý rezervačný systém a špičkové služby na palube lietadiel Wizz Air-u.“

Nové linky Wizz Air z Bratislavy:

Sofia (Bulharsko)
Pondelok, streda, piatok a nedeľa
Cena od 14,99 € (jednosmerná letenka, vrátane všetkých poplatkov)

Varšava (Poľsko)
Pondelok, streda, piatok a nedeľa
Cena od 9,99 € (jednosmerná letenka, vrátane všetkých poplatkov)

Zdroj: WIZZ AIR SPÚŠŤA 2 NOVÉ LINKY Z LETISKA BRATISLAVA DO VARŠAVY A SOFIE (TS)

 


KÚPTE SI TÚTO SKVELÚ KNIŽKU NA MARTINUS.SK

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Booking.com