Tlačové správy

TS: Red Bull Can you make it

Red Bull Can you make it

Po dvoch rokoch prichádza späť jedno z najväčších dobrodružstiev, ktoré môžu zažiť na vlastnej koži študenti vysokých škôl po celom svete vrátane Slovenska. Ako už hovorí jeho samotný názov, ide o výzvu, v ktorej sa ukáže sila, odvaha, súdržnosť, strategické myslenie a kreativita súťažiacich. Tento event je doslova zážitkom pre účastníkov, v rámci ktorého súťažiaci cestujú naprieč celou Európou a ich jediným platidlom je plechovka Red Bullu.

Dobrodružstva po Európe sa bude môcť zúčastniť 165 univerzitných tímov z viac než 50 krajín sveta. Cesta sa začína 12. apríla 2016 súčasne v niekoľkých európskych mestách vrátane Prahy, Berlína alebo Barcelony. Cieľ je jasný – precestovať minimálne šesť checkpointov a doraziť na dosiaľ neznáme miesto za 7 dní a to všetko len za pomoci plechoviek Red Bullu. Neuveriteľné zážitky, nové priateľstvá a vzrušujúce príbehy, aj to čaká na súťažiacich, ktorí sa prihlásia do 15. februára na www.redbullcanyoumakeit.com.

Red Bull Can you make it

V poslednom ročníku toho eventu (2014) bol cieľ celej súťaže – Berlín. Z 27 krajín Európy, sa do súťaže zapojilo 100 tímov. Súťažiaci štartovali z jedného zo štartovacích miest – Londýn, Miláno, Paríž a Viedeň. Všetky tímy odštartovali v rovnaký čas, 4. apríla 2014 a mali presne týždeň na to, aby sa dostali 11. apríla 2014, 17. hodiny do cieľa. Základným pravidlom celej súťaže bolo, aby sa ako jediné platidlo počas celej ich cesty stala len plechovka Red Bullu. Najúspešnejší tím celkovo prešiel 2 163 km, navštívil 6 krajín, využil 17 typov dopravy, na obchodovanie použil 264 plechoviek Red Bullu a celkovo získal 56 259 fanúšikov na internete. Počas súťaže zažili tímy rôzne zážitky a jeden z tých najlepších bola výmena 3 plechoviek Red Bullu za lístky na zápas Ligy majstrov v Mníchove alebo let súkromným lietadlom za 24 plechoviek Red Bullu.

Slovensko, ako jedna zo súťažných krajín malo tiež jednu zastávku „checkpoint“ – Bratislavské ufo, kde si tímy odskúšali svoju odvahu a za pomoci odborníkov museli prejsť po obvode tejto ikonickej budovy.

Viac informácii nájdete na www.redbullcanyoumakeit.com, #canyoumakeit


KÚPTE SI TÚTO SKVELÚ KNIŽKU NA MARTINUS.SK

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET