Adieu.skUbytovanie

Adieu.sk: Motel One London-Tower Hill

Ak sa chystáte do metropoly Spojeného kráľovstva a hľadáte hotel v Londýne s výborným pomerom ceny a kvality, príjemný tip nájdete na našej sesterskej stránke Adieu.sk. Hotel Motel One London-Tower Hill vám ponúka výhodnú polohu neďaleko ikonického Tower Bridge, príjemný bar One Lounge a najmä dizajnové a prakticky zariadené izby za skvelé ceny.

Hotely z nemeckej siete Motel One máme osobne vyskúšané, strávili sme v nich už veľa nocí a tak ich vieme bez problémov odporučiť. Hotel Motel One London-Tower Hill v Londýne ponúka až 291 izieb s ideálnym pomerom vkusného moderného dizajnu a praktickosti. V celom hoteli môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a na recepcii vám ochotne požičajú tablet.

Každé ráno si v hoteli môžete vychutnať kontinentálne raňajky formou bufetu, ktoré pozostávajú z čerstvého pečiva, studených nárezov a syrov, varených vajec, rôznych džemov, cereálií a čerstvého ovocia. Pulzujúcim srdcom hotela je rozsiahly bar vo vstupnej hale One Lounge zariadený v typicky anglickom štýle s krbom a pohodlnými koženými kreslami.

Necelé 3 minúty chôdze od hotela Motel One London-Tower Hill sa nachádza stanica metra Aldgate, z ktorej premáva metro linka Picadilly priamo na letisko Heathrow.

Na stránke Adieu.sk vám ponúkame starostlivo vybrané hotely po celom svete roztriedené do šiestich rôznych kategórií. Pri ich výbere sme sa riadili buď vlastnou skúsenosťou (mnohé z hotelov sme sami navštívili), odporúčaniami našich priateľov alebo nezávislými hodnoteniami od ich reálnych návštevníkov. Vyberte si z crème de la crème hotelov po celom svete, ktoré si vďaka nášmu partnerstvu so stránkou Booking.com môžete okamžite zarezervovať, navyše s garanciou najlepšej ceny a bez rezervačných poplatkov.

Fotogaléria hotela Motel One London-Tower Hill:


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE