Cestujeme po sveteLetecká doprava

Ryanair: Vyhľadávač lacných leteniek

Na webstránke low cost prepravcu Ryanair môžete nájsť veľmi užitočnú službu ak hľadáte lacné letenky. Ide o vyhľadávač nízkych cien, ktorý vám po zadaní odletového/príletového letiska a dátumu zobrazí prehľadný graf obsahujúci najnižšie ceny leteniek na každý deň zvoleného mesiaca. Kliknutím na požadovaný deň sa dostanete priamo do rezervačného systému, kde si môžete vybrané lacné letenky rovno kúpiť.

Vyhľadávač lacných leteniek nájdete na adrese www.ryanair.com/sk/en/cheap-flights. Funguje veľmi jednoducho: stačí zadať vaše odletové letisko, požadovanú destináciu (alebo ak vám na destinácii nezáleží, ponecháte možnosť „Anywhere„) a rozpočet. Po kliknutí na tlačidlo Let’s go sa vám zobrazia výsledky vyhľadávania – zoznam destinácii zo zvoleného odletového letiska zoradený podľa ceny letenky vzostupne. Následne stačí kliknúť na niektorú z destinácií a pozrieť si prehľad najnižších cien leteniek na niekoľko mesiacov dopredu.

ryanair-fare-finder-screenshot

Pri detailnom zobrazení cien leteniek do konkrétnej destinácie si môžete vybrať, či chcete mať ceny zobrazené v dennom grafe alebo ako kalendár na celý mesiac. Podľa nás je graf jasnejší, keďže hneď na prvý pohľad vidíte, v ktoré dni sú letenky najlacnejšie. Štandardne sa lety zobrazuje ako jednosmerné, ak si však chcete zarezervovať spiatočnú letenku, stačí kliknúť na Add return flight, aby sa vám zobrazil druhý graf s najnižšími cenami leteniek v opačnom smere.

Booking.com
LACNÉ UBYTOVANIE NA BOOKING.COM

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE