Cestujeme po sveteTestujemeUbytovanie

TESTUJEME: Hotel Eiffel Park v Paríži

Ubytovanie je jedným z najdôležitejších faktorov pri plánovaní úspešného výletu v zahraničí. Ak sa neviete rozhodnúť alebo sa vám jednoducho nechce prehrabávať v obrovskom množstve ubytovacích zariadení vo francúzskej metropole, ponúkam vám hotel, v ktorom sme bývali s priateľkou. Volá sa Eiffel Park, patrí do siete Best Western, a nachádza sa niekde na polceste medzi Invalidovňou a Eiffelovou vežou v srdci rezidenčnej štvrte Champs de Mars.

Hotel Eiffel Park je klasickým 3-hviezdičkovým parížskym hotelom. Nečakajte veľkú izbu, za tú by ste si museli v Paríži pekne priplatiť. Izby v Eiffel Park-u sú čisté, príjemné, odhlučnené a v lete klimatizované. Každá z 36 izieb je zariadená v osobitom štýle, avšak všeobecné vybavenie je v každej izbe rovnaké – telefón, minibar, televízor s ponukou asi 10 programov (vrátane anglického filmového), v kúpelni je vaňa alebo sprchový kút a sušič na vlasy. Jediné, čo mi možno chýbalo, bol koberec na dlážke – tá bola pokrytá laminátovými parketami.

Spoločenské priestory hotela sú pokryté bezdrôtovým (WiFi) internetovým pripojením, v lobby s krbom je k dispozícii aj počítač. Za zmienku stojí fakt, že celý hotel je beztabakový. Za porušenie tohto pravidla vám v hoteli naúčtujú jednu extra noc. Na piatom poschodí hotela sa nachádza slnečná terasa, na ktorej sa v letných mesiacoch nielen podávajú raňajky, ale sa tu môžete aj slniť. Za zmienku stojí taká zaujímavosť, a síce včelie úle na streche hotela. Vyrábajú tu hotelový med, ktorý si môžete za 15 € kúpiť ako suvenír z hotela.

Cena za dvojposteľovú izbu nie je vzhľadom na centrálnu polohu hotela najnižšia, no zodpovedajúca. Bližšie informácie o cenách ako aj špeciálnych ponukách nájdete na stránke hotela.

Zarezervujte si izbu v hoteli Eiffel Park.
Ubytovanie v Paríži nájdete vďaka nášmu partnerovi booking.com.

Bezplatný turistický sprievodca – Paríž

 


KÚPTE SI TÚTO SKVELÚ KNIŽKU NA MARTINUS.SK

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET