Tlačové správy

TS: Darujte zážitky ustlané v luxuse minulosti

Historické Hotely Slovenska prinášajú v predvianočnom období možnosť potešiť svojich najbližších darčekovou poukážkou. Je určená všetkým, ktorí chcú darovať zážitok. Zážitok z luxusu, romantické prebudenie, gastronomický zážitok či relax v jednom z hotelových wellness centier.

Výnimočnosť darčekovej poukážky je jednoznačne v tom, že je platná vo všetkých členských hoteloch. Tak sa obdarovanému, ktorému záleží na absolvovaní pobytu v konrétny výnimočný dátum, či v danej oblasti Slovenska naskytuje možnosť výberu až z 10 hotelov.

Darčekovú poukážku je možné objednať rýchlo a jednoducho na stránkach Historických Hotelov Slovenska.

Poukaz je zasielaný v piatich farebných prevedeniach, čo dáva možnosť výberu pre rôzne príležitosti ako sú Vianoce, jubileá, sviatok svätého. Valentína, promócie, výročie svadby, ocenenie obchodných partnerov, vyjadrenie vďaky či romantický svadobný dar. Okrem farebného prevedenia je možné personalizovať poukážku uvedením mena obdarovaného priamo na darčekovú poukážku. Poukážky sú vystavované v ľubovoľnej hodnote od 100Eur a je možné využiť ich na absolvovanie pobytu v jednom z členských hotelov HHS.

Spoločný prístup a marketing Historických hotelov Slovenska tak prináša svojim členským hotelom aj ich zákazníkom množstvo výhod, čo bolo jedným z cieľov už pri vzniku asociácie.

***
Historické Hotely Slovenska boli založené v septembri 2009. Desiatimi členmi sú Chateau Béla (Belá), Hotel Bankov (Košice), Kaštieľ Péchy – Lovecký Dom a Park (Hermanovce), Kaštieľ Villa Nečas (Žilina), Hotel Sandor Pavillon (Piešťany), Hotel u Leva (Levoča), Grand Castle (Liptovský Hrádok), Hotel Amade Chateau (Vrakúň), Hotel Jeleň (Hlohovec), Hotel Hviezdoslav (Kežmarok). Významným úspechom bolo prijatie asociácie do prestížnej Európskej asociácie Historic Hotels of Europe.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET