Cestujeme po sveteLetecká doprava

Výhodné letenky pre študentov na Erasmus programe

Vedeli ste, že írska low cost letecká spoločnosť Ryanair ponúka zvýhodnené letenky pre študentov v rámci Erasmus programu? Spolupráca Ryanairu a Erasmus Student Network (ESN) začína svoj šiesty rok.

Írska letecká spoločnosť Ryanair už šiesty rok (od septembra 2017) ponúka všetkým univerzitným študentom v rámci Erasmus programu zvýhodnené podmienky rezervácie leteniek. Okrem zľavy 10 % z ceny štyroch jednosmerných leteniek dopravca ponúka študentom aj bezplatnú 20 kg zapísanú batožinu na týchto štyroch letoch.

Základnou podmienkou je vlastníctvo ESNcard, registrácia na stránke Ryanair ako Erasmus študent a tiež, aby rezervované letenky spadali do obdobia 1. september až 15. jún. Letenky si tiež musíte zarezervovať aspoň 28 dní vopred. Kompletné informácie o spolupráci medzi Ryanair a ESN nájdete na tejto stránke.

Ak vás táto ponuka oslovila, zaregistrujte sa na stránke Ryanair. Ak už účet máte, v časti myRyanair kliknite na záložku Erasmus a pridajte si tam svoje údaje a údaje o ESN karte. Po overení zadaných údajov si budete môcť zarezervovať letenky s vyššie spomenutými výhodami.

Autor fotky: Buro Millennial


AKCIOVÉ LETENKY NA PELIKÁN.SK

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Booking.com