Cestujeme po sveteLetecká doprava

Eurowings sa vracia do Košíc

Košické letisko nedávno oznámilo príjemnú novinku, a síce že nemecká low cost letecká spoločnosť Eurowings obnoví po takmer dvojročnej prestávke pravidelnú linku do nemeckého Düsseldorfu.

Nemecký low cost Eurowings zo skupiny Lufthansa sa vracia do Košíc. Po takmer dvojročnej prestávke obnoví svoju pravidelnú linku z Košíc do Düsseldorfu. Prvý let do sídla leteckej spoločnosti sa uskutoční v piatok 15. 4. 2022. Lietať sa bude trikrát týždenne, konkrétne v pondelok, piatok a nedeľu. Linka bude prevádzkovaná lietadlom typu Airbus, pričom let potrvá necelé dve hodiny. Ceny leteniek budú začínať od 59,99 € za jednosmerný let vrátane poplatkov a príručnej batožiny.

Thomas Dworschak, výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva letiska Košice, sa vyjadril: „Sme nesmierne nadšení, že sa znova obnoví takéto dôležité letecké spojenie pre východné Slovensko. Cestujúci budú môcť priamo z Košíc lietať za prácou do Nemecka alebo navštíviť svojich blízkych a spoznávať nemeckú metropolu Düsseldorf a okolie.“

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Komentáre: 1

  1. Pingback: Do Košíc sa vracia aj poľský LOT | Cestujeme po svete

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE