Cestujeme po sveteLetecká doprava

Linka Bratislava – Dubaj sa vráti už 6. februára

Popri veľmi nesmelých informáciách o oživení leteckej dopravy v kontexte pandémie koronavírusu prišla z Dubaja mimoriadne pozitívna správa. Nízkonákladový letecký dopravca flydubai reaguje na dopyt po letoch do Dubaja a pravidelnú linku z Bratislavy do Dubaja obnoví už čoskoro.

Aktualizácia (21.1.2021): Neprešlo ani pár dní a všetko sa zmenilo. Viac v článku Nepríjemné správy z Letiska Bratislava.

Prvý priamy let z Letiska M. R. Štefánika do Dubaja sa uskutoční už v sobotu 6. februára 2021. Medzi Bratislavou a Dubajom sa bude lietať raz týždenne, a to každú sobotu. Od konca marca stúpne frekvencia letov na 3 lety týždenne.

Dopravca zo Spojených arabských emirátov sa do Bratislavy vráti vo februári takmer po ročnej prestávke. Svoje lety musel zastaviť od 13. marca 2020 po zákaze civilných letov z dôvodu pandémie. Priame lety medzi Bratislavou a Dubajom plánoval pôvodne obnoviť od začiatku letného letového poriadku, teda až od konca marca 2021. Z dôvodu zvýšeného záujmu o dovolenky v Dubaji však spúšťa priame lety už 6. februára každú sobotu, pričom od 31. marca zvýši frekvenciu letov na tri lety (okrem soboty aj v stredy a v piatky).

Letenky do Dubaja si môžete zarezervovať aj na našej stránke už od 163 € za osobu a jednosmernú letenku. Výhodou nákupu leteniek cez Pelikan.sk je preplatenie stornopoplatkov v prípade pozitívneho testu na COVID-19 (ak si s letenkou zakúpite aj poistenie).


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Komentáre: 1

  1. Pingback: Ďalšie novinky z Letiska Bratislava | Cestujeme po svete

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE