Cestujeme po sveteLetecká doprava

Od októbra častejšie do Dubaja, pribudne Bangkok

Letecká spoločnosť flydubai, ktorá zabezpečuje 3x týždenne priame letecké spojenie z Bratislavy do Dubaja a späť zvýši od začiatku zimného letového poriadku, teda od 31. októbra 2016, frekvenciu letov na danej linke na 4x týždenne (pondelok, utorok, piatok a sobota). Novinkou je navyše možnosť zakúpiť si aj letenku z Bratislavy do Bangkoku v Thajsku s pohodlným prestupom v Dubaji.

O zvýšení frekvencií na 4x týždenne sme s leteckou spoločnosťou flydubai rokovali od začiatku spustenia leteckého spojenia z Bratislavy do Dubaja v decembri 2014. Sme radi, že vďaka záujmu cestujúcich o túto ázijskú linku letecká spoločnosť pridáva frekvenciu a navyše rozširuje možnosť prestupných letov aj o Thajsko,“ povedal generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Ivan Trhlík.

Bangkok je veľmi populárna destinácia a spustenie letov do nej odráža silu našej leteckej siete a celkovej ponuky. Spustenie letov do tejto destinácie je pre nás významným míľnikom, keďže cestujúcim z Dubaja a z Bangkoku, či už idú za obchodom alebo zábavou, ponúkame väčší výber a flexibilitu v rámci našej siete,“ vyjadril sa Ghaith Al Ghaith, generálny riaditeľ spoločnosti flydubai.

Vďaka rozšírenému leteckému spojeniu z Bratislavy do Dubaja budú môcť pasažieri cestovať do Thajska až 4x týždenne. Využiť pritom možno lety s prestupom v Dubaji aj na Srí Lanku, do Ománu a do desiatok ďalších destinácií. Cena spiatočnej letenky v ekonomickej triede bude začínať od 503 € vrátane poplatkov, v biznis triede si zaletíte od 1 392 €.

Sudhir Sreedharan, senior viceprezident spoločnosti flydubai pre obchod v regióne GCC, Subkontinent a Afrika, povedal: „Od svojho založenia vybudovala spoločnosť flydubai leteckú sieť, ktorá zahŕňa vyše 85 destinácií. S uvedením novej linky do Bangkoku dvakrát denne ďalej rozširujeme možnosti cestovania pre pasažierov, ktorí využívajú Dubaj ako prestupný bod spájajúci krajiny Perzského zálivu s Ruskom a Európou.

Zdroj: flydubai zvyšuje frekvenciu letov z Bratislavy a pridáva Thajsko
Autor fotky: Te lensFix

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Komentáre: 1

  1. Dopravca

    Super, páči sa mi ako sa to rozrastá :)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Booking.com