Cestujeme po sveteLetecká doprava

Deň otvorených dverí na letisku

Ak vás zaujíma lietanie, resp. by ste chceli nakuknúť do zákulisia letiska, využite príležitosť a zúčastnite sa Dňa otvorených dverí na Letisku M. R. Štefánika v Bratislave. V rámci exkurzií si budete môcť pozrieť záchranársky vrtuľník, private jet i vládny špeciál TU-154. Taktiež sa budete môcť zúčastniť prednáške o bezpečnostných opatreniach a zakázaných predmetoch na palube lietadla, ukážky práce policajných psovodov, prípadne si prezrieť vystavenú letiskovú techniku.

Letisko M.R. Štefánika v Bratislave organizuje Deň otvorených dverí (DOD) už po tretí raz. Brány letiska sa tento rok otvoria 13., 14. a 15. augusta. Nevyhnutnou podmienkou účasti je registrácia na webovej stránke www.bts.aero do 31.7.2015, počas ktorej zadáte požadované údaje a vyberiete si jeden z ľubovoľných termínov a časov prehliadok. Exkurzie sa konajú každý deň o 10:00, 11:00, 12:00, 13:00 a 14:00. Nezaregistrovaným účastníkom nebudú exkurzie umožnené.

Počas 3. ročníka DOD na bratislavskom letisku si budete môcť už tradične prezrieť vládny špeciál TU-154, prácu bezpečnostného personálu, policajných psovodov, colníkov či biologickej ochrany letiska. Novinkou tento rok bude ukážka záchranárskeho vrtuľníka spoločnosti Air Transport Europe, ukážka private jetu spoločnosti Jet Age či prezentácia Katedry leteckej dopravy FPEDAS Žilinskej univerzity v Žiline.

Registrácia na DOD: http://www.bts.aero/o-spolocnosti/den-otvorenych-dveri/
Bližšie info, termíny a voľné miesta: http://www.bts.aero/o-spolocnosti/den-otvorenych-dveri/

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


CESTUJTE VLAKOM PO CELEJ EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY