Cestujeme po sveteLetecká doprava

Bude Niki lietať z Bratislavy?

Airbus A320 spoločnosti Niki

Rakúsky low cost prepravca Niki, dcérska spoločnosť nemeckej leteckej spoločnosti Air Berlin, by mal podľa našich informácií od začiatku apríla lietať z Bratislavy do viacerých európskych destinácií, vrátane Bruselu (BRU). Šéf komunikačného oddelenia rakúskeho prepravcu, Aage Dünhaupt, sa pre rakúsky portál o leteckej doprave Austrianaviaton.net vyjadril, že „slovenský trh je zo zásady veľmi zaujímavý„, špekulácie a dohady o ich plánovaní trás však odmietol komentovať.

V dôsledku krátenia niektorých liniek z Viedne by na bratislavskom letisku mohlo nocovať jedno lietadlo spoločnosti Niki. Okrem spomínaného Bruselu prichádzajú do úvahy aj ďalšie destinácie, ako napríklad Paris-Orly (ORY). Podľa portálu Austrianaviation.net by mohlo byť v hre aj presunutie slabšie obsadených letov s prestupom zo Schwechatu (VIE) do Bratislavy (BTS). Na Letisku M.R. Štefánika by sa mala vo štvrtok 4.12. konať tlačová konferencia, ktorej témou by mohol byť práve príchod low cost prepravcu Niki na bratislavské letisko.

S otázkou o možno príchode Niki do Bratislavy sme sa samozrejme obrátili aj na zástupcov Letiska M.R. Štefánika. Do pár minút od odoslania e-mailu sme však od hovorkyne letiska Veroniky Ševčíkovej dostali len konštatovanie, že v tejto chvíli letisko nebude nič komentovať a že si máme počkať na spomínanú tlačovú konferenciu.


LACNÉ LETENKY TERAZ CEZ BOOKING.COM

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Komentáre: 1

  1. Pingback: Wizz Air otvorí v Košiciach svoju základňu | Cestujeme po svete

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE