Cestujeme po sveteLetecká doprava

Spoločnosť flydubai pridáva ďalšie lety do Dubaja

Boeing 737-800 Next Generation spoločnosti flydubai

Skvelá správa pre slovenských cestujúcich a leteckú dopravu z Bratislavy! Pre zvýšený záujem cestujúcich o priame lety z Bratislavy do Dubaja (a späť) letecká spoločnosť flydubai pridáva na tejto trase tretiu frekvenciu. Okrem utorka a soboty sa tak bude v zimnom letovom poriadku medzi Bratislavou a Dubajom lietať aj v stredu.

Dubajská low cost letecká spoločnosť flydubai oznámila svoj zámer prevádzkovať priame lety medzi Bratislavou a Dubajom v piatok 3. októbra 2014. Približne 6-hodinový let bude po novom obsluhovať trikrát týždenne modernými lietadlami Boeing 737-800 Next Generation, pričom spiatočné letenky do Dubaja ponúka od 300 EUR v ekonomickej triede a 1300 EUR v biznis triede. Vďaka priamemu spojeniu do Dubaja si môžete prostredníctvom spoločnosti flydubai zarezervovať aj nadväzné lety z Dubaja na Maledivy, Srí Lanku, do Indie a rôznych destinácií vo východnej Afrike.

Odlety z Bratislavy (BTS) do Dubaja (DXB) v zimnom letovom poriadku:

UTOROK – odlet o 13:35
STREDA – odlet o 13:00 (od polovice januára 2015)
SOBOTA – odlet o 13:35

Flotila spoločnosti flydubai pozostáva zo 41 moderných lietadiel stredného doletu Boeing 737-800 Next Generation s doletom mierne presahujúcim 6 hodín. Na palube je 189 miest na sedenie, rozdelených do biznis a ekonomickej triedy. Každé sedadlo je vybavené zábavným systémom s 12,1-palcovým LCD displejom, na ktorom môžete sledovať filmy, počúvať hudbu alebo hrať hry vo vysokom rozlíšení. Ak letíte v ekonomickej triede, poplatok za základný balíček zahŕňajúci TV seriály, hudbu a hry je približne 3 EUR (15 AED). Prémiový balíček, ktorý zahŕňa aj filmy, vás vyjde na cca. 7,50 EUR (35 AED).

Let z Bratislavy do Dubaja trvá 5 hodín a 30 minút, spiatočný let z Dubaja do Bratislavy zaberie niečo málo vyše 6 hodín. Letecká spoločnosť flydubai má svoju základňu na medzinárodnom letisku v Dubaji (DXB), terminál 2.


CESTUJTE VLAKOM PO EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Komentáre: 1

  1. Pingback: Wizz Air otvorí v Košiciach svoju základňu | Cestujeme po svete

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


CESTUJTE VLAKOM PO CELEJ EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY