Cestujeme po svete

Byt v New Yorku za 95 miliónov dolárov

V tomto fotočlánku si odskočíme na polostrov Manhattan v New Yorku, kde v jeho centrálnej časti vyrastá najvyššia budova v New Yorku (ak započítame aj anténu) a najvyššia rezidenčná budova na západnej pologuli – kondomínium 432 Park Avenue z dieľne architekta Rafaela Viñolyho. Po dokončení sa bude táto 89-poschodová veža týčiť do úctyhodnej výšky 426 metrov. V ponuke je 104 bytov s obrovskými oknami (3×3 metre), 3,7-metrovými!! stropmi a neprekonateľnými výhľadmi na celý New York. Najmenšie štúdio bude mať rozlohu okolo 32 metrov štvorcových, ten najväčší penthouse má okrem iného 6 spální, 7 kúpeľní, knižnicu a už zajednanú cenu 95 miliónov dolárov. Poďte teda dovnútra, vyzujte sa a vychutnajte si nasledujúce zábery a časozberné video z výstavby 432 Park Avenue.

Obývacia izba

Penthouse v 432 Park Avenue - Obývacia izba

Spálňa

Penthouse v 432 Park Avenue - Spálňa

Jedáleň

Penthouse v 432 Park Avenue - Jedáleň

Kúpeľňa

Penthouse v 432 Park Avenue - Kúpeľňa

Kuchyňa

Penthouse v 432 Park Avenue - Kuchyňa

Raňajkový bar

Penthouse v 432 Park Avenue - Raňajkový bar

432 Park Avenue

432 Park Avenue

Ak chcete vidieť ešte viac, pozrite si aj toto video, ako budova 432 Park Avenue rástla, a jedno aktuálne video z New Yorku:

V článku boli použité fotky z webstránky projektu 432 Park Avenue.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET