Tlačové správy

TS: Valentínske zásnuby v oblakoch

Tri zamilované páry Veronika a Daniel, Lenka a Bohuš, Martina a Róbert si dnes v deň svätého Valentína povedali najkrajšie vyznania lásky a nasadili snubný prsteň svojim nežným polovičkám na palube špeciálneho valentínskeho letu. Let, ktorý prevádzkovala letecká spoločnosť Danube Wings, trval necelú hodinu a niesol príznačný názov Love in the air. Zaľúbené dvojice, ktoré boli vyžrebované z takmer stovky prihlásených párov, ktoré nám poslali svoje fotografie súvisiace s lietaním, si tak mohli letiac ponad zimnú Bratislavu, Devín a Nitru vychutnať nielen históriu a krásy Slovenska ale aj jeden z najkrajších momentov života – zásnuby a to hneď vo výške niekoľko tisíc metrov nad zemou.

„Lietanie je zážitok a Letisko Bratislava je bránou k tým najkrajším zážitkom, miestom plným emócií. Je preto prirodzené, že práve na Valentína sme spolu s našimi partnermi prišli s projektom, ktorý súvisí s tými najkrajšími emóciami, a tým sú bezpochyby i zásnuby! Našim už snúbencom srdečne gratulujeme a želáme im spokojný život vo dvojici plný lásky, dôvery, zdravia a šťastia“, povedal tesne po prílete Tomáš Kika, obchodný a marketingový riaditeľ Letiska Bratislava, ktoré s týmto originálnym valentínskym nápadom prišlo.

Zaľúbené dvojice čakalo okrem špeciálneho valentínskeho letu, snubných prstienkov, kytíc, 50% zľavy do svadobného salónu Mia Sposa a dvoch leteniek podľa vlastného výberu i prevoz vyblýskanými limuzínami na romantický obed pri sviečkach v štvorhviezdičkovom hoteli Danubia Gate.

***
Letisko M. R. Štefánika – Airport Bratislava, a. s. (BTS) je najväčšie medzinárodné letisko v Slovenskej republike. Jeho história siaha až do roku 1946. Svoju najväčšiu expanziu zažilo letisko v rokoch 2004 – 2006, kedy ročné prírastky počtu cestujúcich dosahovali v priemere 60%. V roku 2011 letisko vybavilo 1,6 milióna cestujúcich a zaznamenalo historický rekord v objeme vybaveného leteckého nákladu, ktorý dosiahol 21 tisíc ton.


KÚPTE SI TÚTO SKVELÚ KNIŽKU NA MARTINUS.SK

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


CESTUJTE VLAKOM PO CELEJ EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY