Tlačové správy

TS: Historické Hotely Slovenska sa rozrástli o nového člena

Castel Pension & restaurant z Mierova sa stal už jedenástym prírastkom asociácie Historické Hotely Slovenska. Tento trojhviezdičkový penzión sa nachádza v neskorobarokovom kaštieli z 2. polovice 18. storočia a je skutočnou oázou pokoja a harmónie. Poloha na Žitnom ostrove len 20 km od Bratislavy ho predurčuje na úspech nielen pre turistov, ale aj na firemné akcie a svadby.

Tento rodinný penzión poskytuje vysokú kvalitu služieb prostredníctvom individuálneho prístupu a priateľskej atmosféry v duchu kréda predchádzajúcich majiteľov rodiny Jeszenákovcov.

Reštaurácia penziónu ponúka jedlá a špeciality z národnej i medzinárodnej kuchyne. Pre gurmánov ponúka produkty miestnej bio farmy a to najmä počas kačacích a husacích hodov, ale aj výnimočné bravčové mäso z mangalice. Mangalica je tradičný druh ošípanej, ktorej mäso neobsahuje žiadny cholesterol.

Penzión ponúka ubytovanie v ôsmych dvojlôžkových izbách a dvoch apartmánoch, kde sú citlivo skĺbené historické prvky s modernými interiérovými doplnkami.

Kaštieľ je obklopený neveľkým, ale o to útulnejším parkom so zákutiami pre romantické posedenie či prekrásnu svadbu.

Objavte aj vy oázu pokoja a harmónie neďaleko Bratislavy.

***
Historické Hotely Slovenska boli založené v septembri 2009, jedenástimi členmi sú Chateau Béla (Belá), Hotel Bankov (Košice), Kaštieľ Péchy – Lovecký Dom a Park (Hermanovce), Kaštieľ Villa Nečas (Žilina), Hotel Sandor Pavillon (Piešťany), Hotel u Leva (Levoča), Grand Castle (Liptovský Hrádok), Hotel Amade Chateau (Vrakúň), Hotel Jeleň (Hlohovec), Hotel Hviezdoslav (Kežmarok), Castel Pension & restaurant (Mierovo). Asociácia je členom prestížnej Európskej asociácie Historic Hotels of Europe.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


CESTUJTE VLAKOM PO CELEJ EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY