Tlačové správy

TS: Nová atraktívnejšia a funkčnejšia web stránka Letiska Bratislava

Atraktívny dizajn, prehľadná štruktúra, jednoduchá orientácia, komplexné informácie na jednom mieste, to všetko sú atribúty novej webovej stránky Letiska Bratislava, ktorá bola v utorok 13. decembra spustená do prevádzky na pôvodnej adrese www.airportbratislava.sk.

Po otvorení nového odletového terminálu letiska v júni minulého roku, ktoré prinieslo zvýšenie cestovateľského komfortu a rozšírilo portfólio poskytovaných služieb, pokračuje Letisko Bratislava vo svojom „face lifte“. Cestujúcej verejnosti a svojim fanúšikom ponúka väčšiu interaktivitu prostredníctvom novej, funkčne i dizajnovo atraktívnej webovej stránky, na ktorej nechýbajú obľúbené doplnky ako web kamera, možnosť sledovanie pohybu lietadla z pohodlia domova prostredníctvom funkcie RADAR, virtuálna prehliadka letiska alebo možnosť zakúpenia si letenky, ubytovania či poistenia, a to všetko z pohodlia vašej obývačky, kancelárie alebo mobilného telefónu.

„Som rád, že v rámci kľúčových zmien v obchodnej a marketingovej stratégii spoločnosti sa nám podarilo priniesť našim partnerom i klientom atraktívne a užitočné virtuálne rozhranie priamo pod stromček. Viac ako stopäťdesiattisíc návštev starej stránky mesačne predurčuje nový portál, ktorý navyše ponúka možnosť rezervácie leteniek, ubytovania i poistenia, aj na komerčný úspech a zarobenie si na seba, “ hovorí Tomáš Kika, obchodný a marketingový riaditeľ Letiska Bratislava.

Obsahovo je stránka rozdelená do troch hlavných sekcií – Cestujúci, B2B a O spoločnosti, pričom každá z nich reflektuje rôznorodosť informačných potrieb jednotlivých cieľových skupín. Najrozsiahlejšou je sekcia Cestujúci, v ktorej nechýbajú základné bezpečnostné pokyny, praktické cestovateľské rady či kontakty.

Významnou novinkou je mobilná verzia stránky (m.airportbratislava.sk), optimalizovaná pre všetky typy mobilných zariadení. Letisko chce zabezpečiť väčšiu interaktivitu s cestujúcimi prostredníctvom novo zriadenej oficiálnej facebookovej stránky či twitteru. Fanúšikovia facebooku sa už teraz môžu tešiť na rôzne súťaže a ankety.

Prostredníctvom novej stránky letiska sa kdekoľvek na svete dozviete napríklad aj to, či je na Slovensku práve deň alebo noc, a to vďaka jej pútavej dennej a nočnej verzii, alebo aké počasie môžete očakávať po pristáti v Bratislave.

Video zo spúšťania novej webstránky:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mgL1SiWHokM[/youtube]

***
Letisko M. R. Štefánika – Airport Bratislava, a. s. (BTS) je najväčšie medzinárodné letisko v Slovenskej republike. Jeho história siaha až do roku 1946. Svoju najväčšiu expanziu zažilo letisko v rokoch 2004 – 2006, kedy ročné prírastky počtu cestujúcich dosahovali v priemere 60%. V roku 2010 letisko vybavilo 1,67 milióna cestujúcich a zaznamenalo historický rekord v objeme vybaveného nákladu, ktorý dosiahol 18 tisíc ton.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET