Tlačové správy

TS: Kto nepríde na WTM Londýn, neexistuje

Na najprestížnejšom B2B veľtrhu cestovného ruchu na svete WTM (World Travel Market) Londýn sa zúčastní každý, kto v cestovnom ruchu niečo znamená alebo by znamenať chcel. Slovensko bude reprezentovať Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR), 13 subjektov cestovného ruchu a očakáva sa aj príchod politických predstaviteľov štátu. World Travel Market začína 7. novembra a potrvá do 10. novembra.

Veľtrh je určený výhradne odborným návštevníkom („business to business“). Vytvára ideálnu platformu na obchodné stretnutia s predstaviteľmi touroperátorov, turistických asociácií, MICE organizácií a ďalších dôležitých hráčov turizmu z celého sveta. SACR a slovenskí vystavovatelia si už vopred dohodli viacero stretnutí s vybranými subjektmi, s ktorými by chceli nadviazať spoluprácu.

Účasť SACR na veľtrhu je zároveň snahou o výraznejšie zviditeľnenie turistickej destinácie Slovensko na britskom trhu, ktoré by malo byť v budúcnosti podporené aj zahraničným zastúpením. Kvalitná prezentácia Slovenska je dôležitá aj v súvislosti s letnými olympijskými hrami v Londýne, ktoré začínajú koncom júla 2012.

O účasť na veľtrhu WTM je každoročne zo strany slovenských subjektov cestovného ruchu veľký záujem. Tento rok budú súčasťou slovenskej expozície kúpele Piešťany, mesto Bratislava, Košice – EHMK 2013, mesto Vysoké Tatry, Liptovský Mikuláš, Levoča, Piešťany, obec Zuberec, hotely Sheraton Bratislava a Radisson Blue Carlton, ako aj cestovné kancelárie E-Travel.sk, Tour4U a Panorama Tour.


KÚPTE SI TÚTO SKVELÚ KNIŽKU NA MARTINUS.SK

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Booking.com