Cestujeme po SlovenskuTestujemeUbytovanieVideo

TESTUJEME: Návrat do Hotela Zochova chata

Po viac ako mesiaci od našej prvej návštevy Hotela Zochova chata sme sa rozhodli sem vrátiť, tentoraz vo výrazne početnejšom zložení – s bratom, jeho manželkou a krpcom, s našou mamou, Jankou a tiež našim drobcom. Účel cesty bol opäť rovnaký – chutný obed v reštaurácii, intenzívny relax vo wellness centre a prechádzka v lese…s potešením môžem skonštatovať, že náš výlet bol opäť úspešný, dokonca sme videli aj zlepšenia v bodoch, ktoré sme po našom poslednom pobyte kritizovali.

Pôvodne som zarezervoval Zochovu chatu až na víkend po „dušičkách“, ako sa však ukázalo, s bratom sme obaja mali na mysli rozličné víkendy, a tak som nakoniec musel rezerváciu zmeniť. To nebol pre recepciu Hotela Zochova chata žiadny problém, a keďže mali nami požadované izby voľné, rezerváciu nám deň pred príchodom promptne zmenili.

Len tak na okraj: Trochu nás prekvapil poplatok 9 €/deň za detskú postieľku. Keďže však platí „Koho dom, toho pravidlá“, bez problému sme ho rešpektovali.

Po príchode sme sa ubytovali v tentokrát hnedých izbách, z ktorých najmä tá naša trojlôžková bola veľmi priestranná, a mala dokonca aj samostatné WC. Opäť sme sa nadchli krásnou kúpeľňou s veľkým sprchovým kútom s dažďovou hlavicou. Od nášho posledného pobytu v hoteli obmenili kozmetiku – je možné, že iba zmenili obaly, v každom prípade oceňujeme, že kozmetika je robená exkluzívne pre tento hotel, čo potvrdzuje aj logo hotela na zadnej strane. Potvrdzuje to, že v Hoteli Zochova chata sa pred otvorením venovali každému detailu.

Neskorý obed v reštaurácii Zochova chata sme si opäť nadmieru užili. Bolo nás päť dospelých, takže sme toho ochutnali skutočne dosť – silný bažantí vývar a veľmi chutné diviačie ragú so slivkami na červenom víne so žemľovou knedľou (podľa mamy a brata bezchybné) zo špeciálnej ponuky poľovníckych špecialít, ovčiu hrudku s paradajkami a špíz z grilovaných krevetiek, grilovaný filet z lososa, hovädzí steak na fazuľke alebo môjho nového favorita Domáce hrubé slíže s kuracími kúskami a hubami na smotane. Rulandské šedé z Eleska už síce nemali ročník 2009, ale ani 2010-ka nesklamala.

Obsluha v reštaurácii bola pozorná, rodinám s deťmi detský kútik jednoznačne pomôže (aj keď naše deti boli väčšinou všade inde, len nie v detskom kútiku), blčiaci kozub vyžaruje do priestoru reštaurácie veľmi príjemné teplo a kvalitné jedlo, na ktoré sa zbytočne dlho nečaká, zaručí dlhotrvajúci veľmi dobrý celkový dojem. Vyzdvihnúť by sme chceli ochotu čašníka uskladniť nám nedopité fľaše vína a naservírovať nám ich neskôr večer v lobby hotela…palec hore…;)

O kvalitách wellness centra sme písali už v minulom článku a od nášho pobytu v septembri sa nič nezmenilo, preto pridávam iba jedno krátke video…:)

V našom prvom článku o Hoteli Zochova chata sme dosť výrazne kritizovali kvalitu raňajok. Tentoraz sme boli na raňajkách asi medzi prvými a ich kvalita bola neporovnateľná – bufety boli plné, teplé jedlá teplé, džúsy (podľa mňa úplne iného výrobcu) boli v chladiacich „miešačkách“ a pečivo až na celozrnné rohlíky pekne mäkkučké. Domáce raňajky nám pripomenul chlieb vo vajíčku.

Len tak na okraj: Dievčatá-čašníčky by sa nemuseli hanbiť a mohli sa opýtať, resp. odniesť použité taniere a šálky aj počas raňajok, nielen na ich konci.

Aj po našom druhom pobyte musím zhodnotiť, že Hotel Zochova chata je ideálnym miestom na relax. Pozitívom je, že hotel načúva názorom jeho hostí a snaží sa úroveň poskytovaných služieb neustále zlepšovať, o čom sme sa mohli počas nášho pobytu niekoľkokrát presvedčiť. Ak sme vás navnadili Hotel Zochova chata navštíviť, neváhajte a zarezervujte si svoj pobyt hneď teraz!

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Komentáre: 1

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Booking.com