Cestujeme po SlovenskuUbytovanie

Hľadáme 10 najlepších hotelov na Slovensku

Blíži sa koniec roka, a to je ideálny čas na zverejňovanie rôznych rebríčkov a hodnotení. My sme sa rozhodli, že s vašou pomocou nájdeme 10 najlepších hotelov na Slovensku. Kritériá nedávame vôbec žiadne, zaujíma nás len a len VÁŠ názor. Hlasovať môžete v našej ankete na Facebooku, zatiaľ do 6. decembra. Po ukončení hlasovania odprezentujeme víťazov hlasovania vo veľkom článku 10 NAJLEPŠÍCH HOTELOV NA SLOVENSKU.

Ponuka hotelov na Slovensku sa utešene rozrastá, pričom v roku 2010 ich bolo približne 1300. Ak ešte nedávno bol problém nájsť na Slovensku pekný a dobrý hotel, dnes je situácia opačná. Ponuka hotelov na Slovensku je skutočne pestrá: historické hotely v citlivo zrekonštruovaných hradoch a kaštieľoch, luxusné hotely s nádhernými wellness centrami, kvalitné biznis hotely patriace do najväčších zahraničných hotelových sietí, horské hotely s nádherným výhľadom na majestátne slovenské končiare alebo kúpeľné hotely s termálnymi bazénmi a širokou ponukou liečebných a relaxačných procedúr.

Hlasujte za najlepší hotel na Slovensku
Ak váš hotel ešte nie je v zozname, kľudne ho tam pridajte…

Spomedzi všetkých týchto hotelov by sme chceli vybrať 10 najlepších, potrebujeme však k tomu vašu pomoc! Zahlasujte za svoj obľúbený/vysnívaný/ideálny hotel na Slovensku v našej novej ankete na Facebooku. Ak váš hotel v zozname ešte nie je, kľudne ho tam pridajte. Hlasovanie bude prebiehať do 6. decembra a následne zverejníme výsledky ankety vo veľkom článku 10 najlepších hotelov na Slovensku.

Ak sa vám tento náš počin páči, kľudne anketu zozdieľajte na vašom Facebookovom profile alebo sa za nás spýtajte na názor aj vašich facebookových priateľov…;)

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


AKCIOVÉ LETENKY NA PELIKÁN.SK