Tlačové správy

TS: Asociácia Historické Hotely Slovenska vyhlásila súťaž pre študentov

Historické Hotely Slovenska vznikli z potreby priniesť do cestovného ruchu niečo nové. V tomto inovačnom trende pokračujú aj v druhom roku svojho pôsobenia. Vzhľadom k všeobecnej potrebe inovácie produktu cestovného ruchu sa Historické hotely Slovenska rozhodli vyhlásiť súťaž pre študentov marketingu , manažmentu a cestovného ruchu. Cieľom súťaže je dať priestor mladým a kreatívnym študentom, ktorí si svoje teoretické znalosti chcú overiť v praxi. Po nahlásení témy je možné samotné práce posielať až do 30. júla 2012.

Súťaže sa môžu zúčastniť študenti univerzít, vysokých škôl, prípadne vyššieho stredného odborného štúdia s rôznym zameraním, najmä marketing, manažment a cestovný ruch, ale nie sú vylúčení ani študenti odborov ako história, filozofia a ďalších príbuzných odborov. Prezidentka asociácie HHS o súťaži povedala: “Pre mladých ľudí je typické, že radi snívajú a experimentujú. Dávame priestor kreatívnym študentom, aby realizovali dobré nápady a vedomosti v prospech odvetvia budúcnosti. Tým je nespochybniteľne cestovný ruch v spojitosti s naším prírodným a kultúrno-historickým dedičstvom.”

Odmenou pre víťaza bude možnosť absolvovať mesačnú stáž v jednom z členských hotelov Asociácie Historických hotelov Slovenska a tiež víkendový pobyt.

Podrobnejšie informácie o súťaži je možné najsť na tejto stránke.

***
Historické Hotely Slovenska boli založené v septembri 2009, desiatimi členmi sú Chateau Béla (Belá), Hotel Bankov (Košice), Kaštieľ Péchy – Lovecký Dom a Park (Hermanovce), Kaštieľ Villa Nečas (Žilina), Hotel Sandor Pavillon (Piešťany), Hotel u Leva (Levoča), Grand Castle (Liptovský Hrádok), Hotel Amade Chateau (Vrakúň), Hotel Jeleň (Hlohovec), Hotel Hviezdoslav (Kežmarok). Významným úspechom bolo prijatie asociácie do prestížnej Európskej asociácie Historic Hotels of Europe.


KÚPTE SI TÚTO SKVELÚ KNIŽKU NA MARTINUS.SK

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)


CESTUJTE VLAKOM PO CELEJ EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY