Cestujeme po sveteUbytovanie

Luxusná dovolenka na Maledivách 5 metrov pod hladinou

Ak ste nedávno vyhrali Lotto a rozmýšľate nad luxusnou dovolenkou alebo ste sa rozhodli, že vašu novopečenú manželku vezmete na najromantickejšiu svadobnú cestu, určite sa vám zapáči novinka v luxusnom rezorte Conrad Maldives Rangali Island na Maledivách. Na svete neexistuje veľa hotelov s podmorskou reštauráciou, no Conrad Maldives Rangali Island je jedným z nich a ešte k tomu sa rozhodli osláviť jej päťročné narodeniny veľmi veľmi špeciálne.

Na limitované obdobie zmenia 12-miestnu reštauráciu Ithaa na podmorský apartmán, vďaka čomu niekoľko šťastlivcov bude môcť stráviť mega-romantický pobyt 5 metrov pod hladinou Indického oceánu. Okrem nezabudnuteľného pobytu v prírodnom akváriu (ako sme sa mohli sami presvedčiť pri našej dovolenke na Maldivách) si budete môcť v tomto dočasnom apartmáne vychutnať aj romantickú večeru so šampanským a samozrejme raňajky priamo do postele.

Náš článok: Doprajte si Maldivy za facku!

Conrad Maldives Rangali Island Hotel sa rozprestiera na dvoch súkromných ostrovoch a ponúka kilometre nádherných pláží s bielym pieskom a nedotknutý koralový útes ako stvorený na hodiny a hodiny šnorchlovania a potápania. Ubytovanie je zabezpečené v 50 luxusných vodných vilkách, 79 exotických plážových bungalovoch alebo 21 luxusných spa vodných vilách s vlastnými masážnymi miestnosťami. Okrem podmorskej reštaurácie Ithaa tu nájdete aj podmorskú vínnu pivnicu s 10 tisíc fľašami vína, Cheese & Wine Bar a starostlivo udržiavané tropické záhrady.

Obrázok: thesuiteworld.com


CESTUJTE VLAKOM PO EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Komentáre: 1

  1. stewie

    uf, tak toto by bol zazitok :)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Booking.com