Tlačové správy

TS: SACR oslávi na veľtrhu ITF Slovakiatour 15. výročie svojho vzniku

Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR) pôsobí na Slovensku už 15 rokov. Svoje výročie oslávi na najväčšom medzinárodnom veľtrhu cestovného ruchu na Slovensku – ITF Slovakiatour. Veľtrh v Incheba Expo Bratislava začína vo štvrtok 21. januára a potrvá do nedele 24. januára. Súbežne s ním bude v bratislavskom výstavisku prebiehať medzinárodný veľtrh gastronómie Danubius Gastro.

SACR pripomenie zástupcom odbornej verejnosti výročie svojho vzniku v prvý deň veľtrhu na slávnostnej recepcii. Významné medzníky agentúry za uplynulých 15 rokov mapuje informačný leták, ktorý bude spolu s propagačnými materiálmi o Slovensku k dispozícii návštevníkom stánku SACR. Prebiehajúca zimná kampaň SACR je vyjadrená aj v celkovom zimnom dizajne stánku, kde návštevníci nájdu všetky dôležité informácie o možnostiach cestovného ruchu na Slovensku. Deti sa cez víkend budú môcť odfotiť s maskotom zimnej kampane- ľadovým medveďom.

Na ITF Slovakiatour predstaví svoju ponuku cestovného ruchu 440 vystavovateľov z 29 krajín. Cestovné kancelárie budú návštevníkom ponúkať lákavé dovolenky a národné turistické organizácie prevažne z európskych krajín predstavia ponuku svojich destinácií cestovného ruchu. Početnú skupinu vystavovateľov budú tvoriť slovenské regióny, kraje, mestá, obce, ako aj komerčné subjekty cestovného ruchu (kúpele, lyžiarske strediská, atď.).

Záštitu nad veľtrhom prevzalo Ministerstvo hospodárstva SR, ktoré je zriaďovateľom SACR. Odbornými garantmi veľtrhu sú Slovenská agentúra pre cestovný ruch, Slovenská asociácia cestovných kancelárií a cestovných agentúr, Zduženie miest a obcí Slovenska a Zväz hotelov a reštaurácií SR. Novinkou je spolupraca so Železničnou spoločnosťou Slovensko. Účastníci veľtrhu, ktorí sa preukážu spiatočným cestovným lístkom získajú zľavu na vstupenku aj na cestovné.

Prvý deň veľtrhu je určený odbornej verejnosti, zvyšné tri dni sú pre verejnosť. Okrem množstva vystavovateľských stánkov je pre návštevníkov pripravený aj sprievodný program v podobe odborného seminára na tému destinačného mamažmentu a marketingu, festivalu cestovateľských filmov Camera Slovakia, či odborného seminára v rámci špecializovanej výstavy wellness a fitness. Tak ako každý rok sa aj na tohtoročnom ITF Slovakiatour bude odovzdávať ocenenie Osobnosť cestovného ruchu SR za rok 2009.

Zdroj: SACR oslávi na veľtrhu ITF Slovakiatour 15. výročie svojho vzniku


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE