Letecká doprava

Problémy SkyEurope, lety z/do Viedne, linka pomoci Pelikán

Ak máte cez spoločnosť Pelikán kúpené letenky low cost spoločnosti SkyEurope Airlines a máte akékoľvek otázky o vašom lete (v súvislosti s avizovanými problémami tejto leteckej spoločnosti s letmi z/do Viedne), môžete sa obrátiť na nonstop linku pomoci spoločnosti Pelikán na bratislavskom telefónnom čísle 02/3216 6112.

Zhrnutie situácie: Viedenské letisko Schwechat dalo spoločnosti SkyEurope ultimátum na vyrovnanie dlhov. Pohrozilo, že ak prepravca nezaplatí dlžnú čiastku do piatka 15:00, počnúc sobotňajšou polnocou prestane letisko odbavovať odlietajúce lietadlá SkyEurope. Šéf spoločnosti SkyEurope Airlines, Nick Manoudakis, tvrdí, že spoločnosť svoj dlh zaplatila, avšak s 20-minútovým oneskorením.

Letecká spoločnosť SkyEurope Airlines sa momentálne snaží všetky viedenské lety obslúžiť cez bratislavské letisko. Podľa oficiálnej tlačovej správy budú môcť cestujúci využiť check in na oboch letiskách – v Bratislave aj vo Viedni – v pôvodných časoch v zmysle platného letového poriadku. Pasažieri, ktorí využijú check in vo Viedni, budú následne prepravení autobusmi na letisko M.R. Štefánika v Bratislave. Autobusy budú pristavené pri Termináli 2 viedenského letiska.

Mali ste letieť z Viedne a nakoniec ste museli odletieť z Bratislavy? Podeľte sa s ostatnými s vašimi postrehmi, pridajte komentár k tomuto článku! Ostatní sa vám určite poďakujú.

Podrobnejšie informácie:

Upravené letové poriadky nájdete na tejto stránke.


CESTUJTE VLAKOM PO EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET