Cestujeme po svete

Benátky, Taliansko

Počas našej jarnej lyžovačky v Taliansku sme sa rozhodli urobiť si krátky výlet do turistami vyhľadávaných Benátok. Napriek rannej hmle a dažďu počas cesty nás nakoniec v Benátkach čakal nádherný jarný deň. Auto sme zaparkovali na parkovisku Fusina, odkiaľ sme sa odviezli loďou do časti Zattere, približne 15 minúť chôdzy od presláveného Námestia Sv. Marka (Piazza San Marco). Keďže sme Benátky navštívili mimo hlavnej letnej sezóny, až na niektoré miesta (ako napríklad známy most Ponte Rialto) vôbec neboli preplnené turistami. Samozrejme sme si nemohli nechať ujsť chutný taliansky obed, plavbu gondolou po benátskych kanáloch za spevu gondolierov sme však vynechali. Po niekoľkých hodinách prechádzky sme sa nakoniec opäť vybrali ku kotvisku lode, ktorá nás vzala späť k autu.

Zarezervujte si u nás lacné ubytovanie v Benátkach.

Fotoreportáž z našej návštevy Benátok:

Autor fotky: Chait Goli


CESTUJTE VLAKOM PO EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Komentáre: 1

  1. Pingback: Európske metropoly zavádzajú zákazy | Cestujeme po svete

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


CESTUJTE VLAKOM PO CELEJ EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY