Letecká dopravaTlačové správy

TS: SkyEurope odvezie zaľúbené páry na Valentína zadarmo!

Tisíce zamilovaných párov očakávajú v sobotu 14. februára 2009 letiská domovských základní SkyEurope Airlines v Bratislave, Viedni, Prahe a Košiciach pri príležitosti špeciálnej valentínskej akcie KISS & FLY. SkyEurope ponúka všetkým zaľúbeným párom možnosť získať spiatočné letenky na lety do akejkoľvek destinácie SkyEurope Airlines prevádzkované v sobotu úplne zdarma. V unikátnom projekte KISS & FLY sa SkyEurope rozhodli venovať všetky zvyšné prázdne miesta vo svojich lietadlách práve na sviatok svätého Valentína spoločne so spiatočným letom úplne zadarmo všetkým párom, ktoré prídu na letisko a pobozkajú sa.

SkyEurope oznamujú, že 14. februára 2009 venujú všetky prázdne miesta vo svojich lietadlách zaľúbeným dvojiciam, ktoré prídu na letiská v domácich základniach SkyEurope Airlines v Bratislave, Viedni, Košiciach a Prahe a preukážu zaľúbenosť jednoduchým bozkom. Navyše, každý pár, ktorý v sobotu získa zdarma letenky na akýkoľvek let SkyEurope, dostane aj spiatočnú letenku na vlastný požadovaný dátum, rovnako úplne zdarma. Ponuka je limitovaná počtom voľných miest počnúc sobotou, 14. februára 2009, od 4:30 ráno a páry budú vybavené v poradí akom prídu ku stánku SkyEurope na letiskách. Dvojice sa môžu uchádzať o konkrétne voľné lety vždy 3 hodiny pred odletom až do zatvorenia check-inu. SkyEurope očakáva, že odvezie stovky zaľúbencov z Bratislavy, Prahy, Viedne a Košíc a potvrdzuje, že na ponuku sa nevzťahuju žiadne dodatočné poplatky vrátane poplatkov za batožinu. Pre tých, ktorí nebudú mať šťastie dostať sa v sobotu na palubu, bude pripravená možnosť získať poukážky na voľné lety so spoločnosťou SkyEurope Airlines.

„Nadväzujúc na úspech minuloročnej Valentínskej akcie vo vytvorení svetového rekordu v počte bozkov v oblakoch, sme sa tento rok rozhodli ísť ešte o kúsok ďalej, a to s revolučnou ponukou letov úplne zdarma pre vbšetkých zaľúbencov,“ hovorí Tomáš Kika, vedúci oddelenia komunikácie SkyEurope a dodáva: „v ponuke nie sú žiadne ďalšie skryté poplatky. Jednoducho milujeme voziť našich zákazníkov, a tak sme šťastní, že v sobotu môžeme ponúknuť prázdne miesta dvojiciam, ktoré prídu a potvrdia svoj vzťah bozkom. Navyše, privezieme ich úplne zadarmo i späť.“

SkyEurope vytvorili pre projekt KISS & FLY špeciálne logo a tiež podstránku prístupnú cez www.skyeurope.com, na ktorej je možné nájsť detailné prepravné podmienky týkajúce sa akcie.

KISS & FLY nie je prvá unikátna akcia SkyEurope, ktoré sú držiteľmi hneď niekoľkých svetových rekordov. Minuloročný svetový rekord v počte bozkov v oblakoch bol oficiálne zapísaný dokonca i do knihy svetových rekordov s celkovým počtom 2213 bozkov na palubách lietadiel spoločnosti SkyEurope Airlines. Ešte pred tým, 17. februára 2007, počas dodávacieho letu desiateho lietadla spoločnosti, SkyEurope vytvorili svetový rekord vo vzdialenosti preletenej Boeingom 737-700 NG v komerčnej konfigurácii po zvládnutí 9.101 kilometrov medzi americkým Seattlom a Slovenskou Bratislavou za 10 hodín a 27 minút.

Zdroje: SkyEurope odvezie zaľúbené páry na Valentína zadarmo!

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


CESTUJTE VLAKOM PO CELEJ EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY