Cestujeme po sveteLetecká doprava

flydubai: Z Bratislavy už aj do Bangkoku

Ak ste sa chystali navštíviť metropolu Thajska alebo ste si Thajsko vybrali ako dovolenkovú destináciu, odteraz môžete využiť nové prestupné spojenie spoločnosti flydubai z Bratislavy cez Dubaj do Bangkoku. Spiatočnú letenku do hlavného mesta Thajska si môžete kúpiť už od 357 EUR.

Letecká spoločnosť flydubai zabezpečuje 4x týždenne (pondelok, utorok, piatok, sobota) priame letecké spojenie z Bratislavy do Dubaja a späť. Cestujúci môžu zároveň v Dubaji využiť množstvo prestupných spojení do ázijských destinácií. Najobľúbenejšími z bratislavského letiska sú prestupné spojenia v Dubaji do Colomba na Srí Lanke, do Salalah v Ománe, na Maledivy, Zanzibar a iné. Od 29. novembra k nim pribudla aj možnosť cestovať z letiska v Bratislave do Thajska s krátkym prestupom v Dubaji.

Letecká spoločnosť flydubai ponúka priame lety z Letiska Bratislava do Dubaja už 2 roky. Pôvodnú frekvenciu letov 2x týždenne zvýšila už na 4 lety do týždňa, čo je dôkazom záujmu Slovákov nie len o lety do Spojených arabských emirátov, ale aj do prestupných destinácií, ku ktorým dnes pribúda Thajsko,“ zhodnotil generálny riaditeľ Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Ivan Trhlík.

Ak plánujete cestu do Thajska, vyhľadajte si cez nás lacné ubytovanie v Bangkoku!

Pri rezervácii letenky z Bratislavy do Bangkoku si môžete vybrať z 2 alternatív: buď si v Dubaji počkáte na svoj nadväzný let do Thajska necelé 3,5 hodiny (prílet do Dubaja o 22:15, odlet do Bangkoku o 1:40) alebo si v Dubaji doprajete dlhšiu zastávku a do Bangkoku odletíte až po 18 hodinách (prílet do Dubaja o 22:15, odlet do Bangkoku v nasledujúci deň o 16:20). Podobne je to aj pri ceste späť. K dispozícii sú prestupné lety s príjemnou čakacou dobou 2 hodiny 10 minút (prílet z Bangkoku o 6:55, odlet do Bratislavy o 9:05), ak si však chcete pozrieť nočný Dubaj, zarezervujte si druhú alternatívu (prílet z Bangkoku o 16:30, odlet do Bratislavy o 9:10, teda po takmer 17 hodinách).

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE