Tlačové správy

TS: WTM – Jedinečná šanca pre pripravených

Najväčšie odborné podujatie v cestovnom ruchu na svete World Travel Market sa skončilo. Slovenská agentúra pre cestovný ruch sa na WTM v Londýne prezentovala novou expozíciou, ktorá vzbudila veľkú pozornosť medzi účastníkmi veľtrhu. SACR ponúkla priestory expozície 13 spoluvystavovateľom na B2B rokovania. Svoje produktové balíky ponúkli Piešťany ale aj Košice, ktoré budú v roku 2013 Európskym hlavným mestom kultúry. Svoj progresívny prístup prezentovala aj obec Zuberec.

Pozitívnym prekvapením pre biznismenov zo zámoria boli slovenské vína a ich vynikajúca kvalita. Touroperátori zo stredného a blízkeho Východu sa zase zaujímali o kombinované návštevy Viedne – Bratislavy a neďalekých slovenských kúpeľov.

“Na tohtoročnom WTM sa opäť ukázalo, že B2B veľtrhy prajú najmä kvalitne pripraveným poskytovateľom produktov a služieb v cestovnom ruchu. Dobrému kontraktu musí predchádzať niekoľkomesačná tvrdá práca,” zhodnotil význam slovenskej účasti na veľtrhu generálny riaditeľ SACR Peter Belinský a dodal: “Niektorým slovenským subjektom v cestovnom ruchu ešte stále chýba to základné – kvalitný a komplexný produkt. SACR ponúka pomocnú ruku týmto procesom. “

Na tohtoročnom WTM Londýn sa predstavilo o 7 poskytovateľov služieb v cestovnom ruchu viac ako v roku minulom, slovenská expozícia bola historicky najväčšia od roku 2001, odkedy sa SACR na WTM prezentuje.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


UŠETRITE PRI CESTOVANÍ VLAKOM VĎAKA TRAINLINE