Tlačové správy

TS: LIPTOV láka na kartu zliav počas zimnej dovolenky

Jeden z najsilnejšie rezonujúcich slovenských turistických regiónov na Slovensku, Liptov, v tohtoročnej zime opäť ponúka turistom svoju kartu zliav. Vstupy do vyše dvadsiatky atrakcií tak so zľavovou kartou LIPTOV Region Card 2010 – Zima uľavia peňaženkám od 10 do 50% pôvodnej ceny všetkým, ktorí sa rozhodnú stráviť dovolenku v liptovskej prírodnej aréne. Karta sa po letnej verzii opäť bude dať zakúpiť na výletných miestach a turistických atrakciách či informačných centrách. Okrem toho karta zlacnela v porovnaní s letom 2009 o jedno euro na 5,90 EUR (178 SKK), stala sa celoročnou a v predpredaji ju možno cez internet zakúpiť už za 3,50 EUR (105 SKK). Mnohí ubytovatelia ju dokonca poskytnú svojim hosťom zdarma ako súčasť ich pobytového balíka.

„Karta sa postupne etabluje ako nový produkt na trhu. Po zahraničných návštevníkoch zo západnej Európy, ktorí sú na tieto karty v iných regiónoch zvyknutí, jej výhody začínajú objavovať aj Slováci, Česi či Poliaci“ uviedla Petra Tomášová, marketingová manažéra Klastra Liptov, organizácie destinačného manažmentu ktorá je tvorcom tohto produktu.

Najlepšie cestovné ponuky nájdete na stránke vicki.sk.

Turisti budú môcť túto zimu na Liptove s kartou objaviť novootvorenú jaskyňu v Jánskej doline, získať novú energiu v Keltskom saunovom svete či vrátiť sa do roku kedy prebiehal súd s Jánošíkom. Návštevník však na Liptove s využitím karty získa množstvo zimných atrakcií a služieb s výrazne zníženou cenou, keďže sa zľavy na karte pohybujú od 10 do 50 %. Platia na skipassy, v lyžiarskych škôlkach, požičovniach lyží a skiservisoch, na vstupy do aquaparkov, bazénov a wellness centier, múzeí, skanzenov, galérií a jaskýň, na rôzne športové aktivity v prírode či v športových halách alebo tradičných liptovských kolibách.

Na projekte LIPTOV Region Card 2010 – Zima sa svojimi produktmi opäť podieľajú členovia Klastra Liptov: Thermal park Bešeňová, Aquapark Tatralandia, Jasná Nízke Tatry, Ski park Ružomberok, Mesto Liptovský Mikuláš, Mesto Ružomberok.. a progresívne zmýšľajúci podnikatelia v cestovnom ruchu regiónu. Verzia karty– Zima 2010 má celoročnú platnosť, platiť bude nielen v tohtoročnej zimnej sezóne (15.12.2009 – 30.4.2010), ale automaticky už aj v lete 2010 (1.5. – 15.11.2010). Majiteľom zimnej karty sa v lete automaticky na karte aktualizujú letné produkty a tak si množstvo zliav budú môcť užiť celý budúci rok.

Súčasťou karty bude opäť tlačený sprievodca atrakciami Liptova. Obsahuje tipy na výlety, zaujímavé podujatia v regióne a tematicky rozdelené popisy produktov, na ktoré dostane majiteľ s kartou zľavu. Atrakcie a partnerské zariadenia karty sú rozdelené do tém sneh, aqua a wellness, kultúra a história, príroda a šport, tradičná kuchyňa. S kartou je tak možné oddychovať lacnejšie a inšpirovať sa zaujímavým programom za priaznivého aj nepriaznivého počasia. Okrem vlastnej internetovej stránky karty www.liptovcard.sk sa o karte dozvedia turisti aj z oficiálnej internetovej stránky Liptova www.visitliptov.sk.

Kým bežná predajná cena karty je 5,90 EUR, kartu je možné už v súčasnosti získať výhodnejšie v predpredaji cez stránku www.liptovcard.sk a sieť Ticketportal – do 10.1.2010 za cenu 3,50 EUR. Návštevníci regiónu ju však môžu získať aj zdarma – ako súčasť mnohých pobytových balíkov v regióne Liptov. V tomto prípade dáva karta v partnerských ubytovacích zariadeniach jej majiteľovi výhodu lacnejšieho skipassu – 3-6 dňového so zľavou 20-30% a ubytovania s rovnakou zľavou.

Najlepšie cestovné ponuky nájdete na stránke vicki.sk.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


CESTUJTE VLAKOM PO CELEJ EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY