Cestujeme po svete

Kráľovský palác Versailles pri Paríži (Francúzsko)

Nedávno sme sa rozhodli, že si urobíme bleskovú návštevu Paríža, konkrétne bývalého kráľovského sídla Versailles. Leteli sme so spoločnosťou SkyEurope Airlines, ráno tam a večer späť. Zámok Versailles je impozantný a nádherný zároveň – človek má chuť okamžite sa preniesť v čase o pár storočí dozadu a zažiť atmosféru, keď tu francúzsky kráľ Ľudovít XIV (Kráľ Slnko) usporadúval rôzne záhradné slávnosti alebo keď kúpil vedľajšiu dedinu Trianon, pripojil ju k Versailles a dal zbúrať…:)

Náš tip: Ak máte od 18 do 25 rokov, ako občan Európskej únie máte nárok na bezplatný vstup do kráľovského paláca. Záhrady sú tiež zadarmo a určite si ich nemôžete nechať ujsť.

Fotky z našej návštevy kráľovského paláca Versailles pri Paríži:

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.


AKCIOVÉ LETENKY NA PELIKÁN.SK