Cestujeme po sveteTestujemeUbytovanie

TESTUJEME: Dorint Hotel Amsterdam-Airport

V hoteli Dorint sme strávili zopár dní ešte v novembri 2008. Štvorhviezdičkový Dorint Amsterdam-Airport sa nachádza iba 15 minút od amsterdamského letiska Schiphol, a preto je určený najmä obchodným a kongresovým cestujúcim. Hotel ponúka ubytovanie vo viac ako 440 moderne zariadených a nefajčiarskych izieb a apartmánov, wellness a fitness centrum, rozsiahle kongresové zázemie a niekoľko barov a reštaurácií.

Hotel Dorint Amsterdam-Airport patrí do európskej hotelovej siete Dorint Hotels & Resorts, ktorá má svoje hotely aj v Belgicku, Českej republike, Nemecku, Rakúsku, Španielsku a Švajčiarsku. Hotel pozostáva zo 442 izieb rôznych kategórií, pričom všetky sú moderne zariadené a sú vybavené bezplatným internetovým pripojením. Postele v izbách sú naozaj veľké, ba dokonca až priveľké…:)

Na prízemí sú vám k dispozícii tri reštaurácie: Bistro, Patio a Nadar. V reštaurácií Bistro vám naservírujú originálne denné menu, zatiaľ čo v reštaurácií Patio sa podávajú najmä raňajky, ktoré sú v Dorinte naozaj chutné a výdatné. À la carte reštaurácia Nadar je otvorená denne od 18:00 do 23:30. Okrem reštaurácií nájdete v hoteli Dorint aj Cocktail Lounge a výborný Sports & Media Bar.

Zarezervujte si pobyt v Dorint Hotel Amsterdam-Airport.
Ponúkame vám aj ubytovanie v Amsterdame.

Ako sa píše na webstránke Dorint Hotel Amsterdam-Airport, Sports & Media Bar je obývačkou hotela…a je to pravda. Bar sme navštívili dvakrát a zakaždým sa nám veľmi páčilo. Ide o typický športový bar – športové prenosy sa tu vysielajú na niekoľkých obrazovkách a na veľkom plátne. Ponuka nápojov je široká, vrátane niekoľkých druhov chutných čapovaných pív (v ponuke boli belgické, holandské, aj celosvetovo známe pivá). Jedálny lístok predstavuje kombináciu miestnych a zahraničných špecialít, vrátane špecialít na grile, ktoré boli naozaj veľmi chutné. Obzvlášť príjemné spomienky máme na Sticky fingers, grilované rebierka doslova lepkavé od barbeque omáčky. Jedna porcia s hrubými holandskými hranolkami alebo opekanými zemiakmi nás dostatočne zasýtila. Okrem rebierok sú znamenité aj tradičné holandské Bitterbal (vyprážané guľky plnené mäsovým ragú), kuracie krídelká alebo vyprážané krevety so štipľavou sladkou omáčkou.

Na prvom poschodí hotela sa nachádza bezplatné wellness centrum a posilňovňa. Wellness pozostáva z menšieho bazénu s protiprúdom, troch sáun, masážneho kútika (masáže sú za príplatok) a malého baru. Vedľa wellnesu sa nachádza aj dobre vybavené fitness centrum.

Ak chcete zažiť dobrodružstvo, vydajte sa vlakom do Amsterdamu ;-)

Dorint Hotel Amsterdam-Airport ponúka aj rozsiahle kongresové kapacity. Všetky konferenčné miestnosti sa nachádzajú na jednom poschodí a sú vybavené modernou konferenčnou technikou. Miestnosti je možné navzájom kombinovať a vytvoriť tak miesto až pre 2000 účastníkov.

Ako som spomínal, hotel Dorint sa nachádza približne 15 minút od letiska Schiphol. Od príletovej haly chodí do hotela každú pol hodinu bezplatný autobus (posledný odchádza o 23:45). Ten istý autobus vás aj každú pol hodinu odvezie späť na letisko, odkiaľ sa bez problémov dostanete vlakom priamo na hlavnú vlakovú stanicu v Amsterdame.

Zarezervujte si pobyt v Dorint Hotel Amsterdam-Airport.
Lacné letenky do Amsterdamu nájdete vďaka spoločnosti Pelikán.

Bezplatný turistický sprievodca – Amsterdam

Foto: Booking.com

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Booking.com