Letecká doprava

Linka Bratislava – Mníchov spoločnosti Lufthansa končí

S platnosťou od 9. januára 2009 ruší letecká spoločnosť Lufthansa svoje letecké spojenie medzi Bratislavou a nemeckým Mníchovom. Poslednými na tejto linke budú lety LH 3174 a LH 3175 práve v piatok, 9. januára 2009. Pasažieri, ktorí mali zarezervované lety na tejto linke aj po 9. januári 2009 budú kontaktovaní leteckou spoločnosťou a budú im ponúknuté náhradné lety z/do Viedne. Lufthansa spája rakúsku metropolu s Mníchovom až deviatimi dennými letmi.

Ako sa uvádza v článku na eTrend, vlani využilo letecké spojenie medzi Bratislavou a Mníchovom v oboch smeroch približne 58 tisíc cestujúcich. Lufthansa si v Bratislave ponecháva svojho obchodného zástupcu, ktorý však už bude predávať letenky iba z Viedne. Ako sa v článku ďalej uvádza, približne 9 z 10 cestujúcich na tejto linke využívalo mníchovské letisko ako prestupný bod na ďalších cestách do USA, Nemecka a na Blízky a Ďaleký Východ.


CESTUJTE VLAKOM PO EURÓPE ZA NAJLEPŠIE CENY

Články autora:

(ne)Prekvapivo milujem cestovanie, predovšetkým lietanie, lietadlá akéhokoľvek druhu a kvalitné hotely. Pracujem ako prekladateľ, no baví ma aj online marketing a po večeroch si tu vypisujem články o cestovaní. Prajem hladké čítanie...;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

ClaimCloud - Kompenzácia za zrušený let
CLAIMCLOUD - KOMPENZÁCIA ZA ZRUŠENÝ LET